«апомнете, добри€ код е като добри виц: не се нуждае от об€снение.

by PMD Studio
read more

ѕоследни проекти
”слуги

”еб дизайн

web design”еб дизайна е творчески процес на изграждане и аранжиране на графични елементи пренесени в интерактивна среда обединени с технически средства.

реализирани проекти |†виж още

Ћого дизайн

logo designЋогото е ваши€ отличителен знак. “о е най-простото и директно средство за промотиране на ваши€ бизнес и уникалността на вашата фирма.

реализирани проекти | виж още

√рафичен дизайн

√рафични€т дизайн е дейност, при ко€то на даден обем информаци€ се придава удобна и естетична форма и се поднас€ €сно и недвусмислено.

реализирани проекти |†виж още

”еб разбработка

”еб разработването е технически€ процес, при който на събраната от проектиране и проучване инфромаци€ се придава завършен вид.

реализирани проекти |†виж още

ћултимеди€ & 3D

ћултимедийни продукти и 3D визуализации. ¬идео обработка, изготв€не на рекламни клипове, инженерен дизайн. ѕродуктов дизайн.

реализирани проекти |†виж още

ѕоддръжка

ѕоддръжка на интернет сайтове, управление, редактиране и актуализиране съдържанието на интернет сайтове. јнализ и мониторинг на сайта.

виж още


Ќовини

Ќово лого на хотел Radina’s Way

 орпоративното логото на Radina's Way съчетава в себе си абстрактни€ път за б€гството от ежедневието, път€ към хотела и буквата "R", от неговото име.Radina's Way corporate logo was created by Marin Petrov (PMD Studio). It combines an abstract way to escape from everyday life, the way to the hotel and the letter "R", the name of the hotel.

Streetsalseros.com – първа награда за уеб дизайн

—айтът StreetSalseros.com, проектиран от инж. ћарин ѕетров (PMD Studio) и†реализиран с помощта на ћаксофт Ќет, спечели първо м€сто в категори€ ”еб ƒизайн на националното изложение –еклама ≈кспо 2009.†† Ќаградата бе връчена по време на церемони€та в ресторант SkyPlaza в Ќƒ  на 08 октомври 2009 година.

PMD Studio - web & graphic design, brand identity, multimedia advertisement.
If you don't find what you want try to search our site