Запомнете, добрия код е като добри виц: не се нуждае от обяснение.

by PMD Studio
read more
За нас

Кои сме ние?

PMD Studio е студио за графичен и уеб дизайн. Предлага услуги в сферата на визуалните комуникации, интернет програмирането, корпоративния стил и мултимедийните продукти. Основната дейност на студиото е в рекламния сектор. Занимава се с изработването на графичен и уеб дизайн, прогрмирне, изграждане и подръжка на уеб сайтове, интернет маркетинг и медия реклама. За много фирми в рекламния сектор важна част от израстването в бранша е изграждането на доверие в клиентите и позициониране на фирмата сред лидерите в бранша. Много от тях са тръгнали като графични дизайнери на свободна практика (freelance) и в последствие с увеличаване броя на клиентите са се трансформирали във фирми с офис и персонал.

Какво предлагаме?

Накратко: занимаваме се с графичен дизайн и разбработване на уеб сайтове. Предлагаме индивидуален уеб дизайн, създаване на лого и корпоративна идентичност, подръжка на уеб сайтове и консултации.

Как работим?

Винаги търсим индивидуален подход към всеки клиент, стремим се към най-краткия път между заданието и решението, изслушваме, записваме си, предлагаме решение – с две думи добре организирани сме.

 1. Брифинг
  Свържете се с нас и ни разкажете за вашата идея. Ние обичаме да обсъждаме нови проекти и да търсим творчески решения.
 2. Решение
  Ще ви дадем решение на поставената от вас задача – графичен дизайн, концепция за изграждане на сайт или друго.
 3. Цена
  Харесвате цената? Нека говорим за бизнес тогава.
 4. Графичен дизайн
  Ние творим и преправяме под вашия поглед всеки дизайн, всяко предложение, докато всичко не стане перфектно
 5. Програмиране
  Накрая, но не на последно място се заемаме с програмирането. Тук повече промени по дизайна не се правят, така че вашия проект ще бъде готов в поставения срок.

Нашите клиенти

Нашите клиенти са както големи компании така и малки фирми и дори частни лица. За нас размера е без значение, защото на всеки клиент обръщаме специално внимание без значение от големината на поръчката, която ще направи или пък от името на фирмата.


PMD Studio - web & graphic design, brand identity, multimedia advertisement.
If you don't find what you want try to search our site


Warning: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively in Unknown on line 0